Мезотерапия

МЕЗОТЕРАПИЯ

 

Мезотерапията представлява серия от микроинжекции, които се инжектират в различни слоеве на кожата, като се въвеждат различни “коктейли” от вещества с доказано биологично активно действие. След консултация с дерматолог се определя третирания проблем и се назначава вида мезотерапия. Не се изисква специална подготовка и възстановяване.

В естетичната медицина мезотерапията се прилага с 4 основни индикации:

1. МЕЗОЛИФТ – намаляване на видимите бръчки, подобрява се тонуса на кожата, като се забавят процесите на стареене. При прилагането ѝ се внасят: хиалуронова киселина, антиоксиданти, витамини, аминокиселини, стволови клети. Стимулира се метаболизма на кожата, намалява се увреждането на ДНК в клетките и се стимулират производството на колаген и еластин. Може да се прилага на лице, клепачи, шия, деколте, ръце и на всички зони по тялото, където има признаци на промяна в кожата.

2. ЦЕЛУЛИТ – корем, бедра, ханш, двойна брадичка мезотерапията се използва за редукция на мастни натрупвания и оформяне на контурите на тялото. Методът е насочен към рецепторите на мастните клетки. Препоръчват се 6 8 процедури през 15 дни и прием на много вода.

3. КОСОПАД – кръгов, физиологичен и андрогенен. Мезотерапията стимулира растежа на косъма от космения булбус /корен/. Мезотерапията, която се инжектира в засегнатите участъци съдържа аминокиселини, витамини и антиоксиданти.

4. СТРИИ прилага се комбинирано лечение с химически пилинг и мезотерапия – инжектиране на антиоксиданти и аминокиселини, които спомагат за възстановяването им.

 

Видове продукти:

TOESYAL REDENCITY

FILLORGA

IDEBAE

REVITAL TONIC

TIZIANO

REVITAL CELLUFORM

PROSHOCK SHAPE

HAIR+REVITALIZING

Gallery
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20150327_132101